Ledande städfirma inom fabriksstädning

Vi är experter på fabriksstädning.

Bli kontaktad eller ring oss direkt.

Varför välja Renax för er fabriksstädning?

Med vår långa historia daterat sedan 1993, stor lista av referenskunder och samtliga certifikat som behövs, så är det en självklarhet att välja Renax som er partner inom er fabriksstädning. Vår organisation är sammansvetsad med fokuset att vara ledande inom företagsstäd och i den kategorin så faller fabriksstädning in. Konkurrenskraftiga priser, en direkt kontaktperson och en service som alltid är anpassad efter just er fabriks behov, är några av anledningarna till att du ska välja just oss.

industristädning renax

Fabriksstädning

Att städa en fabrik är ingen enkel uppgift och arbetet sätter höga krav på städföretaget som ska utföra det. En fabriksstädning kräver att samtliga städare besitter korrekt utbildning, rätt material och är tränade i alla säkerhetsrisker som arbetet kan medföra. Utöver detta, så är det viktigt att städföretaget har rätt certifikat, erfarenhet och möjlighet att utföra städningen trots att fabriken är aktiv i arbete. Det är sällan en fabrik stänger ner för att låta städfirman städa, utan kollegorna hos Renax är alltid tränade för att kunna utföra städningen under tiden som fabriken är driftsatt.

Vi arbetar med ett öga för detaljer och en rimlig prissättning för dig, vid besöket på fabriken så kommer vi enkelt kunna erbjuda en detaljerad offert över alla områden som behövs städas och hur vi ska göra det. Offerten och mötet är självfallet alltid kostnadsfritt.

Hur bokar jag fabriksstädning av Renax?

Du kontaktar oss för ett möte, antingen genom att ringa eller genom knappen här.
1
Vi diskuterar utmaningarna som finns för just er fabrik och bestämmer ett datum för ett besök.
2
Vid besöket så dokumenterar vi alla områden och processor som ska medföras i vår städning av er fabrik.
3
Vi gör en beräkning på priset och erbjuder er en kostnadsfri offert.
4
När ni accepterat offerten så sätter vi ihop ett team av städare med rätt erfarenhet och kompetens och kan påbörja städningen med kort varsel.
5

Känner du dig trygg och redo?

Vanliga frågor och svar

I en ständigt arbetande miljö så samlas smuts och damm snabbt, maskiner är stora och känsliga med många områden som ingen övervakar och därav så ingår det alltid detaljerad städning runt alla områden som rör fabriken. Biytor, personalrum, omklädningsrum och övriga arbetsytor täcker vi även i samband med fabriksstädning.

Utöver vår stora historik med kunder runt om i landet, så säkerställer man det genom att ständigt utbilda personalen och arbeta med den bästa utrustningen tillgänglig, något vi tar med på samtliga arbetsplatser vi har. Det är viktigt att utöver standard lokalvård, så ingår det även rengöring och sanering av utrustning, maskiner, industriella lösningsmedel, väggar och tak.

När man ska anlita ett städföretag för att utföra en komplicerad uppgift så som en fabriksstädning, så är det av störst vikt att veta att firman är kapabel att ta sig ann uppgiften.

Vi på Renax har flertal referenser från tidigare och befintliga kunder som vi har utfört fabriksstädning åt. Vår spetskompetens är inom företagsstäd och vi har varit verksamma sedan 1993 och alltid arbetat med företagsstäd som vårt fokusområde.

Referenser

Referenser finns det gott om och är något som behövs när man ska ta emot ett uppdrag så omfattande som en fabriksstädning. Kontakta oss redan idag så ser vi till att ni får ta del av våra kunders tidigare och nuvarande upplevelser av våra tjänster inom fabriksstädning.