Sprillans nya fönster

Vi fixar fönsterputsningen åt er och låter ljuset lysa upp er vardag

Bli kontaktad eller ring oss direkt.

Så varför ska du välja Renax för din fönsterputsning?

Utfört fönsterputsning sedan 1993

Verksamma sedan 1993 och nu har vi en organisation som etablerat sig och kan hantera alla städuppdrag som en kund kan ha.

Fönsterputsning året runt

En kontaktperson och möjlighet till regelbunden fönsterputsning året runt, vädret skrämmer inte oss och vi har utrustningen för att hantera fönsterputsning i alla miljöer.

Engångstillfälle eller abonnemang

Vi erbjuder både engångs fönsterputsning och även regelbunden fönsterputsning, genom att teckna ett abonnemang med oss, så har du möjlighet till att få lägre pris.

Fönsterputs

Kontakta oss, så putsar vi.

Vi arbetar med både privatpersoner, företagskunder och bostadsrättsföreningar för att hantera er fönsterputsning. Inget arbete är för stort eller för litet, engångstillfälle eller löpande fönsterputs, vi löser det åt er direkt.
Storleken på arbetet förändrar inte vårt arbetssätt, vi arbetar tills arbetet är färdigt och du är nöjd med resultatet, självfallet har du alltid garanti hos oss.

Vi har hjälpt företagare, privatpersoner och BRF:er i flera år med deras fönsterputs och har flertal återkommande kunder.

Hur löser jag fönsterputsning av Renax?

Hör av dig till oss med information om fönsterstorlek, antal och om det är engångstillfälle eller löpande.
1
Vi skickar ut en kostnadsfri offert.
2
Du accepterar offerten och vi dyker upp på avtalad tid och utför arbetet.
3
Vi ställer sedan en faktura som vi nyttjar RUT-avdraget på, så länge du är berättigad.
4

Dina fönster behöver nog putsas...

Vanliga frågor och svar rörande fönsterputs

Prislistan varierar beroende på storlek och hur omfattande det är att nå fönstren. Du kan alltid begära att vi gör ett besök på hemmet, lokalen eller företaget för att ge dig en ordentlig prisuppskattning.

Tiden varierar baserat på många förutsättningar. Storleken, hur högt upp dem är och vädret ut. Räkna i genomsnitt för en privatperson att det tar mellan 1-3 timmar, men för företag så varierar det baserat på dem faktorerna vi nämnt.

Du bör putsa dina fönster minst två gånger om året, vi rekommenderar att göra det var tredje månad för att bibehålla den charmiga glansen och för att förlänga livstiden på fönstren.

Såklart har du möjlighet att göra avdrag för hushållsnära tjänster, vi hjälper dig genom att dra av det från fakturan direkt.

Vad ingår när man beställer fönsterputs?

Fasa inte över dina fönster, låt oss sköta fönsterputsningen

Renax har alltid tagit hand om fönsterputsning, ända sedan vi startade 1993. Många villaägare, fastighetsägare och företagare fasar över fönsterputs, risken av att arbeta med fönster som öppnar sig utåt och på höga höjder är något som ingen outbildad individ ska göra, utan det är där vi kommer in i bilden.

Certifierade, utbildade och med flera års erfarenhet, så har vi hanterat fönsterputs i flera olika städer och alltid med vår 100% nöjd kund-garanti på vår fönsterputsning. Vi tar med oss all material som behövs och ansvarar för att allting sköts fackmannamässigt. Kontakta oss så kan vi sätta glans på dina fönster.