Städning inom Helsingborg

Vi är fruktansvärt duktiga på detta med städ.

Bli kontaktad eller ring oss direkt.

Det är därför du ska välja Renax i Helsingborg

Vi är på plats omgående

Vi är agila och ser till att hjälpen kommer så snabbt som möjligt för både dig som företagare och dig som privatperson i Helsingborgsregionen.

Verksamma sedan 1993

Vi är stensäkra på detta här med städning. Vi vet hur man handskas med alla olika typer av situationer och ser till att städningen görs på rätt sätt. Har kontoret drabbats av en firmafest eller har du haft översvämning där hemma? Vi fixar det.

Rent på rätt sätt

Vi arbetar alltid med att utveckla långvariga relationer och ser därför gärna till att göra det där lilla extra.

Städfirma i Helsingborg

Vi är en Helsingborgsbaserad städfirma som arbetar med allt ifrån fabriksstädning till privat hemstäd. Vi har lång erfarenhet och har genom åren haft möjligheten att hjälpa en stor mängd kunder inom alla segment. För tillfället erbjuder vi alla våra tjänster i Helsingborg och hjälper dig därmed med allt du kan tänkas behöva. Flexibla är vi dessutom och ser gärna till att vi når en skräddarsydd lösning som passar just dig som kund.

När du väljer oss som städfirma ska du veta att du väljer en firma som värnar om sina kundrelationer och som gärna ser till att dessa förblir långvariga.

Hur får jag städhjälp i Helsingborg?

Kontakta oss via telefon eller e-post.
1
Beskriv ärendet, hur akut det är och dess omfattning.
2
Vi ger ett prisestimat och skickar en accept.
3
När ni accepterat, så kommer vi ut omgående och löser det.
4

Vanliga frågor och svar

Självfallet så varierar tiden baserat på rum, storlek och underlag.
Men en generell uppskattnning är att det tar mellan 2-3 timmar för 20-40 kvm och du kan utöka med en timme per ytterligare 20kvm.

Renax tillhandahåller all form av städning. Hemstädning, akutstädning, företagsstädning och även industristädning, som råkar vara vår spetskompetens.

För att kunna utföra ett grundligt och bra arbete, så räkna med ungefär 5-8 timmar, för upp till 50kvm.

En städfirma med Helsingborg som hemmaplan

Renax har funnits i flera år och startade från Helsingborg. Numera så är vi verksamma i flera olika städer, men Helsingborg är där vi startade verksamheten.

Vi har hanterat alla former av städjobb under våra 30 år som den ledande aktören i Skåne vad gäller industri och företagsstädning. Vår kompetens är otroligt bred och i våra tjänster så erbjuder vi möjligheten att vara helhets täckande, genom att erbjuda allting från flyttstädning, hemstädning, industristädning, akutstädning och massa andra former av städning.

Vi arbetar med företag, BRF, industrier och privatpersoner.

Om Renax

Vi är din framtida städpartner.

Vare sig det är en butik som behövs regelbundet städas och saniteras, ett engångsarbete i en arbetslokal eller kanske ett trygg och långt samarbete med en industriverksamhet, så är Renax städfirman för er.

Vi besitter alla certifikat tänkbara, en stor portfölj av referenskunder och har flera års erfarenhet, så du alltid vet att vi kan hantera städningen som du och din verksamhet behöver.

Vill du att vi kommer ut på ett besök i din industrilokal, läsa mer om våra tjänster eller boka ett inledande möte? Klicka på valfri knapp så tar vi dig dit.