Branschledande inom industristädning

Bli kontaktad eller ring oss direkt.

Varför välja Renax för er industristädning?

Renax är branschledande inom industristädning och har flera referenser att utgå från och visa upp hur effektiva och kunniga vi är. Vi arbetar med en nära organisation där alla i organisationen arbetar med samma fokus och driv, att ständigt trycka förbi gränserna för vad som krävs för att vara det industriledande företaget. Våra priser är konkurrenskraftiga och rätt anpassade efter era behov, all maskin och utrustning står vi för och vi besitter utbildning för att kunna välja rätt produkter att använda för att bibehålla en god städ miljö.

industristädning renax

Industristädning

Varje industri ser annorlunda ut och miljöerna skiljer sig åt från företag till företag. Vi ser alltid till att köra ett noggrant möte och besök på er industri, för att enklast presentera en offert som reflekterar era behov.

Våra kollegor har flera års erfarenhet inom industristädning och vet därav exakt hur vi ska effektivisera vårt arbete, uppföljning av detaljer som andra missar och alltid leverera en ren och fantastisk miljö för er industri.

Vi har olika varianter av upplägg för hur ofta, specifika tider och unikt material som behövs för att utföra industristädning i er industri, därav så anpassar vi oss efter era behov och gör så för varje kund.

Så här startar du industristädning med Renax

Du kontaktar oss för ett möte, antingen genom att ringa eller genom knappen här.
1
Vi diskuterar utmaningarna som finns för just er industri och bestämmer ett datum för ett besök.
2
Vid besöket så dokumenterar vi alla områden och processor som ska medföras i vår städning av er industri.
3
Vi gör en beräkning på priset och erbjuder er en kostnadsfri offert.
4
När ni accepterat offerten så sätter vi ihop ett team av städare med rätt erfarenhet och kompetens och kan påbörja städningen med kort varsel.
5

Känner du dig redo att ta steget?

Vanliga frågor och svar

  • Industristädning innebär att rengöra och städa alla områden kring industrianläggningar. Det ställer höga krav på ren miljö och rätt certifikat av firman som städar, specifikt kopplat till utrustning och unika maskiner som används för att utföra arbetet.
  • Anpassningen efter att industrier sällan stänger ner, är något som är av stor vikt och vi på Renax har anpassat oss i flera år kring alla våra industri kunders behov.
  • Väldokumenterade processer, erfarenhet, rätt utrustning och att kunna anpassa städningen efter kunden.
  • Renax arbetar med kunnig och erfaren personal, samtidigt som vi fokuserar på en ren miljö som säkerställer all personals säkerhet och att anläggningen är funktionell enligt schemat som är satt.
  • Rätt utbildning, samtliga städare som arbetar med industristädning behöver ha rätt utbildning för att vara medvetna och ha kunskap om hur man arbetar säkert i samband med farlig miljö och material.
  • Industristädning sätter höga krav på städföretaget som utför den, kraven ligger i rätt utbildning, material och kunskap att kunna utöva städningen.
  • Renax kontinuerligt utbildar samtliga städare inom varje område, från säkerhet till effektivitet för din industri.
  • Att hålla tiden är extremt viktigt då industrier sällan stänger ner och behöver kunna ha städning som sker löpande under tiden.

Renax är ett företag som alltid fokuserat sin verksamhet och spetskompetens på industristädning, fabriksstädning och livsmedelsstädning.

Vi har över 20 industrier och fabriker som kunder i dagsläget, över hela landet och växer ständigt, något vi gjort sedan 1993.
Med alla dessa kunder som referenser, så kan vi utan problem erbjuda er industristädning också.

Referenser

Vi har referenskunder inom alla områden som innefattar städ och därmed också befintliga kunder inom industristäd. Kontakta oss så delar vi gärna med oss av dessa!

Vi erbjuder all form av industristädning och företagsstäd för kunder i alla storlekar, med vårt fokus på service, branschledande utbildningar och fantastisk personal, så kan vi alltid garantera ett väl utfört arbete.