Främst inom livsmedelsstädning

Bli kontaktad eller ring oss direkt.

Varför välja Renax?

Vi inkluderar anpassade rengöringsprogram, dagliga besiktningar, bakteriekontroller och en hel del annat. Kunderna vi arbetar med i samband med livsmedelsstädning är styckerier, charktillverkning, grönsaksindustrin, bageri samt övrig livsmedelsindustri.

Våra anställda är vanligtvis dem som lämnar produktionslokalerna sist. Därav kan vi även lösa en hel den andra uppgifter åt våra kunder, förberedande åtgärder för nästa dags produktion, kontrollera kylrum samt yttre miljöer bland annat. Våra anställda har rätt utbildning och den modernaste utrustningen för att ständigt vara tidseffektiva och ge er den bästa städningen, till det bästa priset.

Så här startar du livsmedelsstädning med Renax

Du kontaktar oss för ett möte, antingen genom att ringa eller genom knappen här.
1
Vi diskuterar utmaningarna som finns för just er livsmedelsindustri och därefter följer vi upp med ett bokat möte på plats.
2
Vid besöket så dokumenterar vi alla områden och processor som ska medföras i vår städning av er industri.
3
Vi gör en beräkning på priset och erbjuder er en kostnadsfri offert.
4
När ni accepterat offerten så sätter vi ihop ett team av städare med rätt erfarenhet och kompetens och kan påbörja städningen med kort varsel.
5

Känner du dig redo att ta steget?

Vanliga frågor och svar

Det ingår flera olika moment i livsmedelsstädning och specifika certifikat som behövs för att kunna utföra de. Bakterie kontroller, dagliga besiktningar, specifikt område städning med noggrant utvalda medel och utrustning, samt förberedelser för nästa arbetsdag. Vi anpassar oss alltid efter våra kunder och varje kund har annorlunda behov.

Vi är noggranna med att föra dokumentation utav alla processer, för att ständigt följa upp tiden det tar men även för att säkerställa kvaliten. Utöver detta så är all personal välutbildad och alla som arbetar med livsmedelsstädning har erfarenhet från tidigare arbeten. Säkerheten är av störst vikt för oss på Renax och samtliga kommer vara utbildade och ha rätt utrustning.

Livsmedelsstädning

Livsmedelsstädning är ett koncept som växt fram i samband med industrier som arbetar med livsmedel. Kravet på att hålla det rent och sanitet i dessa miljöer är högra än andra och kräver därav den främst kompetensen för att kunna ta emot dessa arbeten. Renax arbetar efter kundernas höga krav på hygienservice.

Referenser

Vi tror på att visa vad vi går för, något vi gör med våra referenser och här kan du läsa om ett utav många referenscase som vi har inom livsmedelsstädning. Vi tror på att skapa en trygg arbetsmiljö som är säker och framförallt ren. Vi är proffs av en anledning och har massa referenser till godo att visa upp. Vi erbjuder maximal driftssäkerhet, ett heltäckande miljöprogram, kvalitetssäkring och sist men inte minst, kunskapen om gällande lagar och förordningar.

livsmedelsstädning renax