När nöden kallar

Vi löser städning åt er när det är akut.

Bli kontaktad eller ring oss direkt.

Det är därför du ska välja sanering av Renax

Vi är på plats omgående

Våra städare är vana vid press och det är något vi uppmanar i vår organisation. Så när nöden kallar för er, så står Renax till tjänst.

Verksamma sedan 1993

Vi har varit verksamma i snart 30 år, vilket innebär att vi har sett och städat allting. Översvämning? Något som gått snett? Akut-flyttstäd? Vi fixar det.

Inom en timme.

Vi är på plats inom en timme, förutsättningen är att vi har ett kontor i er stad, hör av er eller spana där nere efter våra kontor, så ordnar vi det.

Akutstäd

En spontant översvämning, mögel som upptäckts eller något annat akut som behövs städas? Vi är ute hos er inom en timme och löser det.
Renax AB är ett städföretag som utvecklat sig till en organisation som har bred kompetens och kan hantera alla former av arbeten inom städ. Akutstäd är en utav dessa, något som vi gärna utför till våra kunder som befinner sig lokalt till något av våra kontor. Priset för akutstäd är självfallet högre än vanligt, då det behövs ordnas omgående. Men effektiviteten och hur snabbt vi städar åt er, kompenserar detta enormt.

Hur bokar jag akutstäd från Renax?

Kontakta oss via telefon eller e-post.
1
Beskriv ärendet, hur akut det är och var ni befinner er.
2
Vi ger ett prisestimat och skickar en accept.
3
När ni accepterat, så kommer vi ut omgående och löser det.
4

Vanliga frågor och svar

Priset är varierande, då det handlar om distans, hur snabbt det behövs åtgärdas och hur omfattande arbetet är. Kontakta oss så får du ett prisestimat omgående.

Förutsatt att ni befinner er nära några av våra kontor (hyperlänk), så kan vi vara där inom en timme av att ni accepterat offerten.

Hur långt är ett snöre? Vi kan hantera det mesta från översvämningar, vanlig hemstädning, akut butik/lokalstädning. Generellt all form av städning som inte innebär ett behov av unika certifikat och utrustning.

Jourstädning med kort varsel

Få inte panik efter en hemmafest, invigning eller översvämning. Vi fixar det åt er omgående. 

Panikstädning är ett område som vi fixar åt er direkt, när ni kontaktar oss så bokar vi in en akutstädning åt er omgående och är där ute inom en timme. Så oroa dig inte om huset, lokalen eller butiken ser ut som ett vrak för tillfället, vi ser till att direkt ordna det åt er, så ni kan fokusera på er själva.

RUT-avdrag och Garanti

Såklart så har vi alltid garantier på utfört arbete som vi lämnar ut. Vi återkopplar inom 24 timmar och fixar om det är något ni anser att vi har missat.

Samtliga hushållsnära tjänster ingår även i RUT-avdraget, så vi ser till att applicera det direkt på fakturan så länge du är berättigad.

Om du har några övriga frågor eller funderingar, så tveka inte att höra av dig.

rena handskar renax